Lidmaatschap van kunstkring De Meent

Wat wij doen

“Kunstkring de Meent" wil graag kunstminnende mensen uit de regio Nuland en omstreken een platform bieden om zich te ontwikkelen op het gebied van de kunsten. Hiervoor organiseren de leden zelf periodiek gezellige kunstcafés, waarbij de leden per toerbeurt een leuke invulling geven; Een thema of een workshop. 

Verder bieden we de leden de gelegenheid deel te nemen aan een jaarlijkse expositie. Deze wordt traditioneel gehouden in het begin van het jaar in gemeenschapshuis "De Meent" in Nuland. Maar  ook kunnen we een buitenexpostitie of een kunstmarkt organiseren.

Wat we van jou als lid verwachten.

Een lid van onze vereniging geniet voornamelijk van de activiteiten en de mogelijkheden die we bieden. Daarnaast organiseer je met iemand samen af en toe een kunstcafé; Een thema-avond die je zelf mag invullen. Soms maken we uitstapjes naar een museum. Je kunt ook deelnemen aan een van de commissies waardoor je een kleine bijdrage levert aan de vereniging. Zo kan je meedoen met de PR commissie of met de expositiecommissie. Ook de kascommissie heeft elk jaar een vaste taak en ook  een bestuursfunctie behoort tot de reële mogelijkheden. Hoe meer mensen hoe kleiner de taak en hoe meer verbondenheid en gezelligheid tussen alle leden.

Kortom, kunst doen we samen en verbindt ons. We omarmen alle vormen van beeldende kunst, maar ook dicht- en schrijfkunsten.

Voor het lidmaatschap is een kleine bijdrage gewenst. Ons lidmaatschap bedraagt momenteel 40 euro per jaar.

 

Als u lid wilt worden kunt u contact opnemen via ons contactformulier op de pagina "Contact". We nemen dan contact met u op en kunnen uw vragen beantwoorden. U bent vrij om een van onze avonden te bezoeken en de sfeer te proeven. In de agenda kunt u zien wanneer u aan kunt sluiten.

Ook kunt u direct inschrijven met dit formulier: Info en inschrijfformulier 2023.pdf

We heten u van harte welkom!