Nieuws Kunstroute 11 en 12 september 2021

donderdag 05 augustus

Buitenexpositie kunstkring “De Meent"Op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 wordt door leden van kunstkring “De Meent” een buitenexpositie verzorgd. Hierbij stellen zij hun tuin en huis voor u open voor het bezichtigen van hun kunstwerken van de afgelopen periode. Dit staat garant voor een bont en gevarieerd aanbod.

Meerdere kunstkringleden nemen deel aan deze expositie, waardoor er een route ontstaat, die lopend of fietsend kan worden afgelegd. Op het plattegrondje zijn de locaties aangegeven waar u terecht kunt. Op elke locatie is behalve de bewoner één of meer gastkunstenaars aanwezig, wat een verrassende variatie aan werken biedt.

De kunstkring, waarvan de leden allemaal uit Nuland en omgeving komen, kent een grote diversiteit, zoals schilderwerken in diverse stijlen, van realistisch tot abstract, beeldhouwwerken en plastieken, maar ook dichtkunst, keramiek en porseleinschilderen is vertegenwoordigd in de kunstkring. In deze route kunt u met alle vormen kennismaken en genieten van wat de kunstenaars in coronatijd aan creativiteit aan het materiaal of het doek hebben toevertrouwd.

U bent deze dagen van harte welkom en de deur staat voor u open.

Buitenexpositie “De Meent” Nuland:
zaterdag 11 september 2021, van 11.00 tot 17.00 uur en
zondag   12 september 2021, van 11.00 tot 17.00 uur.

Klik boven op kunstroute om foto's en routekaart te zien.