Ledenlijst Ľ Ans van den Bosch - Aalbers

Ik ben graag bezig met schilderen en tekenen van allerlei onderwerpen maar het zijn toch meestal bloemen en abstracte vormen. Ik schilder met acryl en teken/kleur de mandala's met kleurpotloden.

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen maar woon vanaf 1975 in Nuland.

Ik heb na mijn studie 10 jaar in het basisonderwijs gewerkt en later 20 jaar in een peuterspeelzaal. Bij beiden kwam mijn creativiteit goed van pas.

De laatste jaren speel ik toneel bij de Tieners van Toen in Nuland.
In 2017 wordt het mijn 10e deelname. Foto’s en informatie zijn te vinden op  http://members.ziggo.nl/tienersvantoen/toneel

Curriculum Vitae

Ik heb eerst lessen gevolgd bij Annet Teunissen en later bij Beppie Lotterman in Oss. Beiden hebben me gestimuleerd. Ik heb ruim 10 jaar geschilderd met een groepje dames in Rosmalen als Creakring o.l.v. Henk Knippels uit Den Bosch. Ook daar heb ik veel geleerd. Ik hou er ook van om dingen zelf uit te proberen.

Publiciteit

Tot eind 2016 werkte ik als correspondent van het Brabants Dagblad. Ik verzorgde ook voor de Kunstkring, Creakring en toneel de aankondigingen van de exposities en uitvoeringen. Op www.bd.nl staan foto's en teksten over de kunstkring, toneel en allerlei nieuws over Nuland en omgeving.

Exposities

Enkele jaren geleden gezamenlijke exposities van Kunstkring de Meent in Nuland.
Creakring 2012 in St. Jozefoord te Nuland.
Creakring 2012 en 2013 in Mariaoord te Rosmalen.
In 2015 samen met de Kunstkring in de Muzerije in Den Bosch met slechts één werk.
In 2016 in St. Jozefoord te Nuland.